Voor heel wat mensen was Windows Media Player lang allesbehalve de eerste keuze als mediaspeler. Maar met versie 11 komt daar misschien verandering in. Microsoft luisterde naar de kritiek en creëerde als antwoord een slanke speler met een knappe interface.

[download_file]
Voor een volledige recensie van deze nieuwe Windows Media Player verwijzen we je graag door naar dit artikel. Voor wie geen zin heeft in een uitgebreide bespreking, vatten we de nieuwigheden in WMP 11 even snel samen.

Op nummer één staat de nieuwe en heldere interface die je snel toegang geeft tot de hoofdfuncties. Knap is ook hoe WMP 11 een muziekcollectie presenteert aan de hand van de cd-covers en de handige snelkoppelingen om cd’s te rippen en te branden. De nieuwe Windows Media Player presteert ook stukken beter dan zijn voorganger.

De downloadlink bij dit artikel leid je naar de downloadpagina bij Microsoft voor de Nederlandstalige versie van WMP 11. Als je de voorkeur geeft aan de Engelstalige uitvoering, kan je op deze pagina terecht.

Windows XP

External links

Microsoft