MozBackup maakt een backup van essentiële gegevens van je favoriete programma's uit de stal van Mozilla, waaronder FireFox en Thunderbird.

Een ongelukje met een pc of software is snel gebeurd, en dan is het handig dat je kan terugvallen op een backup van je essentiële gegevens. Iedereen weet dat wel, maar in praktijk wordt het maken van een backup vaak vergeten.

[download_file]
Met MozBackup hebben gebruikers van software van het openbronproject Mozilla geen excuus meer. Het programma maakt snel en eenvoudig een backup van je persoonlijk profiel en andere essentiële data voor de programma’s Firefox, Thunderbird, SeaMonkey, Mozilla Suite en Netscape.

Een gebruiksvriendelijke wizard loodst je” doorheen de backupprocedure. Eventueel kan je je opgeslagen profiel beveiligen met een wachtwoord. Je kan onder meer bookmarks, geschiedenis, e-mails, contactpersonen, wachtwoorden, extensies en beveiligingscertificaten archiveren.

En als het eens fout loopt, dan biedt MozBackup je uiteraard de mogelijkheid om je opgeslagen profiel terug te zetten. Voor alle zekerheid raden we je aan om het archiefbestand niet enkel te bewaren op je harde schijf, maar ook op een cd-rom of dvd-schijfje te branden. Je weet maar nooit…

Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003 – Mozilla Firefox, Thunderbird, SeaMonkey, Mozilla Suite of Netscape

External links

MozBackup