Quintura Search is een verfrissende manier om informatie op het internet te zoeken. Resultaten van verschillende zoekmachines worden op een visueel aantrekkelijke manier voorgesteld.

[download_file]
Quintura Search splitst de zoekresultaten op in twee vensters. Rechts vind je de klassieke opsomming van de resultaten in tekstvorm. Links krijg je een visuele voorstelling van relevante zoektermen, inclusief onderlinge relaties.

Door met de muisaanwijzer aanverwante zoektermen te selecteren of uit te sluiten, verfijn je de resultatenlijst. Zo graaf je steeds dieper, zonder het overzicht te verliezen. Met een schuifbalk kan je de relevantie van de zoekresultaten en het bereik van aanverwante trefwoorden verder aanpassen.

Je kan kiezen uit verschillende zoekmachines, waaronder kleppers als Google, Yahoo! en MSN. Door middel van plug-ins kan je het zoekbereik van Quintura Search verder uitbreiden naar andere zoekmachines en websites als Amazon, Wikipedia of BBC News.

Ook aan internationale gebruikers is gedacht met de Google International plug-in, waarmee je een regionale versie van de populaire zoekmachine kan selecteren. Ben je tevreden over een zoektocht, dan kan je de resultaten bewaren als een project.

Windows 98/ME/2000/XP/2003, Microsoft Internet Explorer 5.5 of hoger

External links

Quintura Search