South Park-fans kunnen hun hartje ophalen aan dit leuke arcadegame. Een legertje Cartman-klonen teistert de aarde. Je missie is eenvoudig: de wereld redden!

South Park-fans kunnen hun hartje ophalen aan dit leuke arcadegame. Een legertje Cartman-klonen teistert de aarde. Je missie is eenvoudig: de wereld redden!

[download_file]
Eric Cartman, het grofgebekte dikkerdje uit de niet altijd even fijnbesnaarde animatieserie South Park is terug! En hij is niet alleen: vergezeld van een legertje mini-Cartmans zwaait hij de plak over de aarde.

In een vorige veldslag kon Kenny de aarde nog bevrijden van de Cartman-plaag, maar deze keer is het aan jou om orde op zaken te stellen. Dertig uitgebreide levels lang neem je het op tegen het destructieve legertje van Carmtanites en andere griezelige schepsels. Je hebt daarbij de keuze uit drie moeilijkheidsgraden: ‘Zielig doetje’, ‘Klaar voor actie’ en ‘Cartman Killer’.

De bediening is uiterst eenvoudig: pijltjestoetsen om te bewegen, de Shift-toets om te rennen en de Ctrl-toets om te schieten. Aan wapens is er geen gebrek, met onder meer bazooka’s, kettingzagen, granaten én het ultieme wapen, de Exterminator. Al ben je dan al enige tijd zoet om zo ver in het spel te vorderen.

De introductie aan het begin van het spel kan je een tweede keer overslaan door op de Escape-toets te drukken. Je navigeert doorheen het menu met de pijltjestoetsen, je selectie bevestig je met de spatiebalk.

Grafisch kan je Planet of Cartmans 2 onmogelijk vergelijken met moderne 3D-games. Het spelletje is wel een charmante herinnering aan de serie én klassieke arcadegames.

Windows 98/Me/2000/XP/2003 (DirectX 8.0 vereist)

External links

Junkman Productions