Een gepersonaliseerd hoesje voor je smartphone staat gelijk aan een fotokader die je overal kan meenemen. Voor heel wat populaire modellen kan je gemakkelijk een kant-en-klaar hoesje online bestellen.

ontwerpen
Kies vooraf wat voor hoesje je graag zou willen bestellen.

Stap 1 / diverse soorten

Surf naar nl.pixum.be/hoesjes/telefoonhoesjes en kies een van de hoesjes die je graag zou willen voor je toestel. Ik neem bijvoorbeeld het Premium-hoesje. Klik op Bekijk de premium-hoesjes en kies daarna onder Fabrikant het merk van je toestel. Kies daarna het model (kijk dit goed na!) en in mijn geval kan ik nog kiezen voor een mat of glanzend oppervlak. Klik daarna op Nu ontwerpen om aan de slag te gaan.

hoesjemaken
Zorg ervoor dat de foto goed op het hoesje staat.

Stap 2 / goed oriënteren

Klik op Upload foto en kies een foto naar keuze. Sleep daarna de foto op het hoesje en speel wat met de instellingen bovenaan tot het perfect staat zoals je wilt. Klik onderaan op Element toevoegen als je graag nog tekst of een klein extra beeld wilt toevoegen. Heb je een liggende foto? Klik dan onderaan op Liggend. Tevreden van het resultaat? Klik dan op In winkelwagen. Je krijgt het resultaat nog één keer te zien, voordat je overgaat tot bestelling. Heb je de foto al bewerkt? Vink dan Automatische beeldcorrectie (DPO) activeren uit. Veel plezier ermee!