Waarom SecurityKISS?
SecurityKISS Tunnel is een Virtual Private Network-implementatie (VPN) gebaseerd op OpenVPN, PP2P en L2TP..

Hoe het werkt
SecurityKISS Tunnel leidt al uw online gegevens om via een ondoordringbare tunnel naar onze beveiligde gateway, waarmee al uw online communicatie (surfen, e-mail, chatberichten, VoIP, sociale netwerken) versleuteld is.

Wat is een VPN-tunnel?
Een virtueel privénetwerk (Engels: 'virtual private network' of  verkort 'VPN') is een verbinding voor het beveiligd transporteren van computergegevens, bijvoorbeeld naar nevenvestigingen van een onderneming.
De beveiliging bestaat uit een code die aan de verzending voorafgaat. Hoe belangrijker die gegevens, des te gecompliceerder de code moet zijn.

Wat is de versleutelsterkte van de SecurityKISS VPN-tunnel?
We gebruiken een 128-bits Blowfish-algoritme voor sessieversleuteling.
Voor de sessiesleuteluitwisseling gebruiken we 1 024-bits RSA-certificaten.
Sessiesleutels worden elk uur per gebruiker vernieuwd.

Waarom is SecurityKISS Tunnel beter beveiligd dan andere VPN-aanbieders?
Elke programmadownload van SecurityKISS Tunnel van onze website is anders. Elke gebruiker onvangt een unieke en individueel gegenereerde toepassing met geheim gegenereerde 1024-bits paar ondertekende sleutels: openbaar en privé.

Het idee is dat de privésleutel alleen bekend is bij u, waarbij we de  RSA-privésleutel van de klant vernietigen nadat het programma gedownload is. We slaan de privésleutel niet op aangezien deze alleen bekend zou moeten zijn bij u en daarnaast is het niet nodig voor de server om een beveiligde tunnel op te zetten. Aangezien elke gebruiker een verschillende privésleutel heeft zijn deze erg geheim en de opgezette tunnel is weerbaar tegen alle bekende soorten aanvallen waaronder de 'Man in the Middle'-aanval (aangenomen dat u de privésleutel niet vrijgeeft).

Omdat elke gebruiker een verschillende sleutel heeft is er nog een voordeel – we hebben geen gebruikersnamen en wachtwoorden nodig om gebruikers te identificeren.
Andere VPN-aanbieders bieden slechts een instantie van het VPN-programma welke dezelfde paar RSA-sleutels heeft voor alle gebruikers. Dit betekent dat de zogenaamde 'privé'-sleutel publiekelijk bekend is!

 

Download SecurityKISS hier