Word houdt netjes alle wijzigingen en de documentgeschiedenis bij, zodat je die wijzigingen steeds kan ongedaan maken. Is je document helemaal klaar en wil je het als Word-bestand doorsturen, dan raden we je aan om deze ‘documentgeschiedenis’ definitief te wissen. Klik op Bestand, Opties (Word 2010) of op de Office-knop, Opties voor Word (Word 2007) en kies Vertrouwenscentrum. Klik op Instellingen voor het vertrouwenscentrum en kies Privacyopties. Druk op de knop Documentcontrole, vink alles aan en klik op Controleren. Klik daarna op alle knoppen met de tekst Alles verwijderen.