Spotify & co bieden veel, maar betaalde streamingdiensten zijn niet voor iedereen. Met StreamWriter neem je je favoriete gratis internetradiostations eenvoudig en efficiënt op.

Er zijn steeds minder mensen die een klassieke radio in huis hebben, maar vaak bieden online radiostations hetzelfde ouderwetse luisterplezier als vroeger. Je hebt niet de keuze van Deezer of Spotify, maar er zijn veel kwaliteitsstations te vinden op het web.

[download_file]


Met het uiterst handige StreamWriter zorg je er voor dat je geen uitzending meer mist, vooral als je een memorabele jubileumuitzending wilt terugluisteren of de luxe wil hebben om sommige nummers over te slaan.

StreamWriter kan zoveel streams als je wilt tegelijk downloaden en converteren naar mp3/aac en het zal stiltes in opnamen automatisch splitsen, zodat je niet met ellenlange bestanden blijft zitten. Het is ook mogelijk om korte nummers automatisch te wissen, vermits dat reclames zijn.

Dat is nog lang niet alles. StreamWriter labelt nummers automatisch voor je, gebruikt daarvoor een zelf in te stellen naamschema, kan effecten toevoegen aan opgenomen muziek en laat je opgenomen stations direct vanuit het programma terugspelen.

Als je dus een online radioliefhebber bent, of behoefte hebt aan herspeelbaarheid van je favoriete radioshow, gebruik dan dit krachtige gratis programmaatje.