Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar hier beginnen we ons alvast klaar te maken voor de verkiezing van Site van het Jaar, editie 2008.
 

Enkele Clickx-redacteurs gaan in vrijwillige (nu ja) afzondering in de kelders van onze uitgeverij om de komende weken weer wat lijstjes klaar te stomen, de marketingjongens en -meisjes leggen de laatste hand aan een prijzenpot die ze opnieuw zullen verdelen onder de stemmers, en de technische crew draait overuren om de servers voor te bereiden op jullie komst.

En bij deze is ook de SvhJ-blog weer geactiveerd. De komende weken krijg je hier geregeld updates over de gang van zaken achter de schermen van de verkiezing.

We kunnen alvast meegeven dat de verkiezing dit jaar nét iets anders in elkaar zit dan vorige jaren. De grote lijnen blijven hetzelfde: we presenteren je een aantal categorieën van telkens 10 sites, waaruit je dan je favorieten kunnen kiezen. Maar dit jaar is er ook een professionele vakjury die zijn licht laat schijnen over de geselecteerde sites, en hun oordeel telt mee voor 30% van het eindresultaat. Wie er precies in die jury zit, vertellen we je binnenkort.

Nog even een belangrijke datum meegeven: de stembus gaat dit jaar open op woensdag 12 november.

Spannend hè?