Dat is wat wij aan deze kant van de lijn te zien krijgen als we activatiemails willen sturen naar mensen met een Skynet-mailadres.

En daar hebben Skynet-klanten die hun favoriete sites willen kiezen last van. Behoorlijk veel last zelfs, want als ze zich willen registreren om deel te nemen aan onze wedstrijd, moeten ze ellendig lang wachten op een activatiemailtje van ons.

Bij Skynet vinden ze blijkbaar dat we spammers zijn. Toegegeven, we sturen graag mailtjes, en soms vertonen we spamtrekjes (ook al beweert onze marketingafdeling van niet), maar het is een brug te ver om zonder verpinken de kraan dicht te draaien. We zijn ten slotte toch niet het enige bedrijf dat geregeld een paar (tien)duizend mails verstuurt?

Maar goed, we hebben contact opgenomen met Skynet, en er wordt een oplossing gezocht. Wat betekent dat in tussentijd voor jullie? Wel, nieuwe stemmers met een Skynet-mailadres raken op dit moment allicht niet (of pas met veel vertraging) door de registratie van Site van het Jaar.

Even geduld dus. Wij kunnen er niets aan doen, en zij zijn er mee bezig. We’ll keep you posted.