Als je vaak op verschillende computers werkt, kan het handig zijn om alles mee te hebben op een usb-stick. Niet alleen je belangrijke documenten, maar ook je software. En dat is waar LiberKey voor zorgt.

LiberKey is namelijk een tooltje dat enkele van de meest gebruikte stukken software bundelt (waaronder Firefox, FileZilla, 7-Zip, Audacity, Notepad++, CCleaner, en nog een pak meer) en die vervolgens op een usb-stick of een ander draagbaar medium installeert. Zo heb je op elke computer die je gebruikt, meteen alle geïnstalleerde software bij de hand.

Deze softwarebundel komt in 3 verschillende groottes: Basic (28 tools), Standard (106 tools) en Ultimate (202 tools). Op de site van LiberKey krijg je een overzicht van welke programma’s je in welke bundel terugvindt.
Wie zich registreert op de site van LiberKey, kan ook zijn draagbare applicaties altijd up-to-date houden. Als er een nieuwe versie van een bepaald pakket beschikbaar is, zal LiberKey die (na het verifiëren van je accountgegevens) vlotjes binnenhalen.

[download_file]

De suite zelf werkt heel erg intuïtief. Alle programma’s zijn netjes onderverdeeld in categorieën (CD/DVD, File Management, Internet, Office, Security, …), en je krijgt ook overal een woordje uitleg bij over wat de tool in kwestie precies doet.

Windows 2000/XP/Vista
 

External links

LiberKey