12 dagen kerst Devolo

Clickx is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Devolo onder de kerstboom. We geven voor 12 dagen kerst twee Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kits weg. Waag snel je kans!

In de aanloop naar Kerstmis geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars.

Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan hier alvast onze teasers.

Win de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit x2

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om je wifinetwerk thuis een boost te geven? Dan zit je goed bij de experten van Devolo. De Magic 2 WiFi next Multiroom Kit steek je in je stopcontacten om een draadloos toegangspunt te maken, waar jij dat wil. Je kan op elke adapter ook twee LAN-kabels aansluiten. De dubbele Multiroom Kit bevat in totaal 4 powerlines die als toegangspunt werken en 2 stuks die je tussen je router moet schakelen.

De Magic 2 WiFi next Multiroom Kitmaakt gebruik van meshtechnologie via WiFi 5. Dat houdt in dat alle modules elkaar versterken en een netwerk gaan vormen om het signaal aan elk access point even sterk te houden. Zo heb je ook in de verste hoekjes van het huis stabiel en snel draadloos internet. Dankzij de multi-user-MIMO-technologie wordt het signaal optimaal over alle apparaten verdeeld. 

  • Verbinding: WiFi 5 en 2 Gigabitpoorten per adapter
  • Datatransfer: MU-MIMO
  • Mesh ondersteund: ja
  • Extra: netwerkoptimalisatie met access point steering

Doe mee en win!

Wij mogen twee winnaars blij maken met de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit x2. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen.

Deelnemen kan tot dinsdag 22 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.