Met deze toevoeging op je e-mailprogramma kan je waarschuwingssignalen instellen voor als je een mailtje krijgt. Je kan hierbij een onderscheid maken tussen al je verschillende accounts.

POP Peeper werkt met elk POP-, MSN-, Hotmail- en Yahoo-account. Je kan per account een WAV-geluidje instellen dat je waarschuwt als je een mailtje ontvangt. Een visueel signaal is ook mogelijk, zo kan je een popup laten verschijnen die je waarschuwt dat je een nieuw bericht hebt ontvangen. Ook kan je op je toetsenbord het led-lampje van Scroll Lock laten knipperen.

[download_file]
Mail kan je uiteraard in je eigen mailprogramma bekijken, maar het is mogelijk om de diverse accounts rechtstreeks te openen in POP Peeper. Attachments openen, mailtjes lezen in HTML; alles kan. Uiteraard kan je de mailboxen in het programma met een wachtwoord beschermen.

Een aardige extra voor inbelmodemgebruikers is de mogelijkheid het programma op vaste tijden online te laten gaan om mail op te halen, om vervolgens weer offline te gaan. De vele andere opties worden toegelicht in de uitgebreide help-functie, en op de website van de makers.

Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

External links

POP Peeper