rekening delen cafe

Workshop: rekeningen splitsen met Splitwise

Of je nu een duo bent dat samen op reis is of een vriendengroepje met regelmatige gezamenlijke uitgaven, je hebt nood aan een app om alle financiën netjes bij te houden.
spotify family

Workshop: Spotify Family aanmaken en beheren

Hoewel je misschien prima vooruit kunt met één Spotify-account voor je hele gezin, is er een tweede optie: Spotify Family.
google chrome

Workshop: Screenshot maken in Google Chrome

In Google Chrome kan je zonder extra extensies een screenshot maken van de hele pagina. In deze workshop tonen we je hoe.

Workshop: herinstalleer macOS en start met een verse lei

Ken je nog dat gevoel toen je je Mac voor de eerste keer inschakelde? Een oase van rust, een zenmoment voor hart en ziel. Met een herinstallatie krijg je dat moment terug.
Life360

Workshop Life360: Speel eens voor Big Brother

Het is niet altijd makkelijk om je veilig te voelen in deze wereld. Technologie kan daar een oorzaak van zijn, maar ook een oplossing.
google primer

Workshop: Blijf bij de les met Google Primer

Stilstand is achteruitgang. Die uitdrukking klinkt behoorlijk afgezaagd, maar is wel waar. Je kunt altijd iets nieuws leren, bijvoorbeeld met Primer.
online verkopen

Hoe kan ik (veilig) online verkopen?

Je kan met al je romme... euh, waardevolle bezittingen naar een vlooienmarkt trekken, maar online verkopen is zoveel makkelijker. Hoe pak je dat aan?

Workshop: Hoe betaal ik met PayPal?

Online shoppen en betalen wordt nog leuker met PayPal. In deze workshop leer je hoe je PayPal kan instellen en ermee betalen.
Ticketswap

Workshop: tickets verkopen via Ticketswap

Met Ticketswap verkoop je in een handomdraai concerttickets op een legale en officiële manier. Plotseling ziek geworden? Ticketswap helpt je erdoor.
Google Maps

Workshop: parkeerplek opslaan in Google Maps

Speel je auto nooit meer kwijt met Google Maps. Hoe? Check deze handige workshop.