Met Happy Time One lanceert Belgacom vanaf 16 februari voor het eerst een abonnement dat vaste lijn en gsm combineert. Het gaat om een abonnement van 35 euro per maand waar optioneel tot vier bijkomende simkaarten aan kunnen gekoppeld worden.

Met het combinatieabonnement kan je nationaal zowel vast als mobiel gratis bellen na 17 uur en in het weekend. Belgacom legt voor de zekerheid wel een limiet op van tienduizend minuten naar vaste nummers en tweeduizend minuten naar mobiele toestellen, maar benadrukt dat die beperking te verwaarlozen is. Tijdens de piekuren kost een gesprek 35 eurocent per gesprek naar een vaste lijn (ongeacht de duur). Naar een gsm betaal je 35 eurocent per minuut.

Familieproduct
Volgens Michel Georgis, verantwoordelijk voor consumentenproducten en hoofd van Proximus, mikt het bedrijf niet op een specifieke markt. Toch ziet hij het nieuwe abonnement vooral als familieaanbod. Zo kunnen klanten voor tien euro per stuk (eenmalig) tot vier bijkomende simkaarten kopen, die dan ook in Happy Time One verwerkt zitten. Toch is er geen afgelijnd profiel waarop Belgacom mikt.

Het abonnement is niet uitbreidbaar. Zo is het niet mogelijk om bijvoorbeeld iets meer te betalen om ook in de piekuren onbeperkt te bellen. Ook een combinatie met 3G-abonnementen zit er op dit moment niet in, "maar dat is geen taboe", benadrukt Georgis. Belgacom wil vooral meer eenvoud voor zijn klanten. Zo moet de samenvloeiing van Belgacom en Proximus ervoor zorgen dat er één database komt, maar ook dat de klant zelf één factuur krijgt voor alle diensten die hij bij het bedrijf afneemt.

External links

Belgacom