Op woensdag 12 november is de jaarlijkse verkiezing van Site van het Jaar van start gegaan. De lezers van Clickx Magazine, en een heleboel andere Vlaamse surfers, kiezen in deze wedstrijd hun favoriete sites in 21 verschillende categorieën van elk 10 sites.

Nieuw dit jaar is de introductie van een vakjury. 11 ronkende namen uit de media- en internetsector werpen een kritische blik op de 210 genomineerden, en duiden hun favorieten aan. Hun oordeel telt uiteindelijk mee voor 30% van het eindresultaat.

De overige 70% wordt door het publiek bepaald. Binnen elke categorie kan je 3 sites aanduiden die je voorkeur wegdragen. Na het stemmen worden er dus 21 categoriewinnaars gekroond, plus de enige, echte ‘Site van het Jaar 2008’.

Je kan nog tot en met woensdag 30 november je stem uitbrengen op www.sitevanhetjaar.be, en zo niet alleen je favoriete sites in de bloemetjes zetten, maar ook kans maken op een van de vele prijzen (laptop, camcorders, printers, …).

Op de Site van het Jaar-blog kan je ook al het nieuws over deze verkiezing op de voet volgen, en kom je ook te weten wie er in onze jury zetelt.

External links

Site van het Jaar 2008

External links

SvhJ-blog