Na de aankondiging van een datalimietverhoging door Telenet is het stil bij concurrent Belgacom. Het bedrijf benadrukt dat het pas nieuws brengt op het moment dat er iets verandert. Daarbij volgt het een eigen parcours en is het niet van plan om het Mechelse kabelbedrijf blindelings te volgen.

“Zoals in het verleden hebben we altijd onze limiet geleidelijk aangepast in functie van de mogelijkheden en nooit in functie van wat de concurrent doet”, zegt Belgacom-woordvoerder Jan Margot. Op het eerste zicht lijkt het er dus op dat het bedrijf op dit moment niets doet. Maar op de vraag of er dit jaar dan helemaal niets wordt aangepast, blijft het antwoord vaag. Het bedrijf zegt dit dan pas aan te kondigen op het moment dat de aanpassing van kracht is.

17 gigabyte bij packs
Opvallend is dat Belgacom zegt dat het al meer dan een jaar 17 gigabyte per maand aanbiedt voor klanten die een gebundeld aanbod nemen. Wie het ADSL Go Pack heeft (internet plus mobiele telefonie en/of televisie) krijgt automatisch 5 gigabyte extra om maandelijks te verbruiken. Vreemd genoeg is het bedrijf hier zeer zwijgzaam over. Zelfs op de specificatiepagina van zijn website staat dat het gebundeld aanbod slechts 12 gigabyte per maand toelaat. De verklaring luidt dat het bedrijf geen reclame wil maken rond het extraatje.

External links

Belgacom