Voetbalster Ronaldinho biedt vanaf 1 december notebooks te koop aan op eBay. Niet om een centje bij te verdienen, maar om een goed doel te steunen. De opbrengsten gaan namelijk volledig naar UNICEF.

In een unieke samenwerking met pc-fabrikant Lenovo worden op veilingsite eBay 14 gesigneerde notebooks uit de Lenovo 3000-reeks te koop aangeboden. De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. UNICEF, dat dit jaar zijn zestigste verjaardag viert, is bijzonder opgetogen met deze actie.

De veiling van de gehandtekende notebooks gaat op vrijdag 1 december van start in 14 landen (Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Polen, Israël, Singapore, India, Thailand en Mexico). België staat niet in de lijst, maar geïnteresseerden kunnen wel op een van de buitenlandse eBay-sites terecht. Hou er wel rekening mee dat je dan biedt op een notebook met een QWERTY-klavier – maar laat dat je niet tegenhouden om een goed doel te steunen. De veiling zal 10 dagen duren.

External links

UNICEF

External links

eBay

External links

Lenovo