Sony Ericsson heeft een horloge uitgebracht. Met de MBW-100 kan via Bluetooth de mobiele telefoon worden bediend, die dan gewoon in de broekzak of koffer kan blijven.

Een scherm onder de wijzerplaat geeft bij inkomende gesprekken aan wie er belt. Het horloge waarschuwt u ook voor sms-berichten, en voor als u te ver van uw telefoon bent verwijderd en er geen verbinding meer is.

Sony Ericsson heeft momenteel veel succes met zijn Walkman-telefoons. De MBW-100 speelt hier op in. Niet alleen kan met het horloge de telefoonfunctie worden aangestuurd, ook kan er muziek mee worden aan- en uitgezet, die u dan via een headset kunt beluisteren.

Sony Ericsson heeft alles in het werk gesteld om een bruikbaar gadget uit te brengen, en heeft dus veel aandacht besteed aan de vormgeving. Het analoge horloge is dan ook ontwikkeld in samenwerking met Fossil, leverancier van horloges en modeaccessoires. De MBW-100 is uitgevoerd in roestvrij staal en verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart. Hij zal rond 300 euro gaan kosten.

External links

Sony Ericsson