Gamers hebben speciale noden, en zijn niet tevreden met eender welk toetsenbord en muis. Logitech lanceert in zijn speciale G-reeks een betaalbare G3-muis en G11-toetsenbord.

De G3-muis is speciaal ontworpen voor fervente spelletjesfanaten. De muis is compact en licht en werkt via de vertrouwde kabel en lasertechnologie om tot een snelheid en nauwkeurigheid van 2.000 dpi te komen. Supersnelle reacties zijn dus geen probleem.

Heel interessant is dat zowel links- als rechtshandigen de G3-muis kunnen gebruiken. De knoppen werden bewerkt met een antisliplaag, en de bodem werd dan weer behandeld om soepel te schuiven.

Het G11-toetsenbord is in feite een afgeslankte versie van het G15-vlaggenschip dat al een tijdje te koop is. De G11 ziet er quasi identiek uit, en mist enkel het opklappende lcd-schermpje. Voor de rest vind je 18 programmeerbare knoppen terug en een blauwe achtergrondverlichting.

Het toetsenbord kreeg ook twee ingebouwde usb-poorten, handig om snel je mp3-speler of geheugenstick aan je pc te hangen. En tenslotte is er ook een schakelaar om de Windows-toets te vergrendelen, zodat je tijdens het gamen niet per ongeluk naar de Windows-desktop terugkeert.

De Logitech G3 Laser Mouse is vanaf augustus beschikbaar voor 49,99 euro. Het G11-toetsenbord vind je in juli al in de winkel voor 69,99 euro.

External links

Logitech