Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Raak je soms ook de tel kwijt bij al je contracten voor je wagen, elektriciteit, telefoon en internet? En wanneer je deze niet opzegt, worden ze stilzwijgend verlengd, terwijl je mits goede info misschien een goedkoper alternatief kon krijgen. Met de nieuwe website Contractbeheer.be kan je al deze contracten online beheren én via een eventuele overstap naar de concurrentie zelfs geld besparen.

Het principe is eenvoudig: je registreert je op de website, en na het inloggen kan je op je persoonlijke pagina al je contracten opgeven en in een oogopslag beheren. De gratis dienst houdt dan voor jou bij hoe lang de contracten nog lopen, en verwittigt je op tijd zodat je eventueel het contract nog kan opzeggen voor een goedkoper alternatief.

Contractbeheer.be geeft je informatie door aan andere bedrijven, en zij mogen je maximaal drie maal benaderen (telefonisch of via e-mail) met een goedkoper voorstel voor bijvoorbeeld je autoverzekering of je internetabonnement. Tegelijkertijd krijg je samen met de verwittigingsmailtjes bij het aflopen van een contract (40 dagen voor afloop opzeggingstermijn), enkele interessante voorstellen die Contractbeheer.be voor je selecteerde.

Het voordeel van dit alles is dat je enkel aanbiedingen krijgt die interessant kunnen zijn voor jou. Zo zal je niet worden lastig gevallen met aanbiedingen voor een vaste telefoonlijn, als je die niet hebt. Het nadeel van het systeem: je maakt kans om constant nieuwe aanbiedingen te krijgen.

External links

Contractbeheer.be