Plantronics lanceert een nieuwe serie .Audio-headsets. Bij de productie van de nieuwe aanwinsten werd er vooral aandacht geschonken aan design en geluidsweergave.

Een groot probleem bij de meeste headsets is de pasvorm, ze zitten vaak ongemakkelijk en zijn dus ongeschikt om een hele dag te dragen. Plantronics deed ergonomische testen om dit ongemak uit de wereld te helpen, waardoor de nieuwe hoofdtelefoons qua comfort de absolute top moeten zijn.

Uit de nieuwe reeks springen er drie modellen uit: de .Audio 340, 510 usb en 550 dsp. De goedkoopste .Audio 340 richt zich vooral op gebruikers van internet chatting services zoals MSN of Skype. Dankzij de noise cancelling microfoon zou de spraakherkenning gevoelig zijn verbeterd.

De twee andere modellen, de .Audio 510 en 550 hebben ook zo’n filterende microfoon maar ze bieden nog meer. Deze headsets zijn geschikt voor multimedia toepassingen zoals muziek, gaming en film door hun 40 mm speakers. Het topmodel de .Audio 550 DSP beschikt zelfs over een chip die achtergrondgeluiden volledig doet verdwijnen. Voor de muziekliefhebbers beschikt deze laatste ook over PerSono Audio Control Center Software, waardoor je meer controle krijgt over volume en toonhoogtes.

Al deze producten kan je vanaf mei in de winkel vinden. De .Audio 340 zal 39,99 euro kosten, voor de .Audio 510 usb en de 550 dsp betaal je repectievelijk 59,99 en 119,99 euro.

External links

Plantronics