Creative heeft zijn lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar al klaarliggen, en breidt met de Zen Vision:M z’n familie van compacte mediaspelers uit. De totaalbeleving van foto, video en muziek staat centraal.

De Zen Vision:M is een mp3-speler, videodoos en fotokijker in één toestel. Met een harde schijf van 30 GB heb je heel wat opslagcapaciteit ter beschikking. Het 2,5 inch grote lcd-scherm moet al je video- en fotogeweld haarscherp tonen. Conform de huidige trend verloopt de bediening via een touchpad en enkele aanraakgevoelige knoppen. De batterij is herlaadbaar en goed voor 14 uur muziekweergave. Wanneer je foto’s en video’s bekijkt, zal de batterij minder lang meegaan.

Deze mediaspeler ondersteunt een rits bestandsformaten waaronder MPEG2, MPEG4 (Xvid), wmv, MJPEG en mp3. Via een optionele TV-OUT kabel kan je de Zen Vision:M zelfs aansluiten op een televisietoestel om daar je films en foto’s op weer te geven. Verder werd het apparaat voorzien van een FM-radio, wachtwoordbeveiliging, een agenda (met Outlook-synchronisatie) en een klok met alarmfunctie.

De nieuwe Creative Zen Vision:M ligt vanaf januari 2006 bij de elektronicaboer voor 349 euro. Je kan kiezen uit vijf hippe kleuren: zwart, wit, groen, roze en blauw.

External links

Creative