Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Bij het woord ‘Cultuur’ denken veel mensen spontaan aan imposante museumhallen, bloedstollende opera-aria’s en teenstrekkende balletbewegingen. Maar cultuur is zoveel meer. Met de nieuwe site cultuurweb.be presenteert de Vlaamse Gemeenschap een digitale gids en infobron voor alles wat met cultuur te maken heeft.

Cultuurweb.be is een handig startpunt voor je online zoektocht naar evenementen, workshops of idee├źn voor een avondje uit. Je krijgt heel snel te zien wat, waar en wanneer je wat cultuur kan opsnuiven. Muziek, film, architectuur, literatuur, festivals; je vindt alle info terug op de site.

De website heeft onder de leuze ‘jong geleerd is oud gedaan’ ook speciale aandacht voor kinderen. Muziekworkshops, kinderopera en andere bengelactiviteiten worden speciaal voor de kleinsten gebundeld in een aparte rubriek. In samenwerking met de jongerenzender KetNet krijgen de kinderactiviteiten als logo een maffe vlieg opgespeld. Via de campagnesite vliegjemee.be kunnen jonge surfers zelf eens proeven van de leuke activiteiten. Het volledige cultuuraanbod voor kinderen staat op ketnet.be.

External links

cultuurweb

External links

vliegjemee