Twee jaar na het op de markt gooien van de DJ Console, brengt Hercules twee opvolgers van de digitale mixtafel voor je pc. De DJ Control MP3 is bedoeld voor muziekliefhebbers die hun sporen in het mixen nog moeten verdienen. Ervaren DJ’s kunnen hun hartje ophalen met de veelzijdige DJ Console Mk2.

De originele DJ Console veroorzaakte een kleine revolutie bij mobiele DJ’s. Als eerste wist het een pc te verbinden met een digitale mixtafel met twee sporen. Hercules legde zijn oor te luister bij zijn klanten en verwerkte gebruikersopmerkingen in de opvolgers.

De nieuwe DJ Control MP3 is bedoeld voor de doorsnee huis-tuin-en-keuken DJ die makkelijk zijn muziek wil mixen om bijvoorbeeld familiefeestjes op te luisteren. Het toestel beschikt over twee audiosporen en kan mp3’s rechtstreeks mixen vanaf je notebook of pc. Opties zoals crossfade, pitch bend en effecten kan je ‘on the fly’ op je muziek toepassen.

De gevorderde amateur-DJ kan zijn muzikale gading vinden bij de nieuwe DJ Console Mk2, een meer professionele uitvoering van de digitale mixtafel. Net als zijn kleine broer lust hij probleemloos mp3-bestanden, maar uniek is dat je het mixen van je mp3’s kan integreren in andere analoge toestellen. Zo kan je twee platendraaiers, cd- of mp3-spelers rechtstreeks op de console aansluiten. Verder is er ook een koptelefoonuitgang voorzien waarmee je snel tussen verschillende audiobronnen kan switchen.

Beide toestellen rollen vanaf nu richting winkel. De DJ Control MP3 kost 129,99 euro; de meer professionele DJ Console Mk2 gaat voor 249,99 euro over de toonbank.

External links

Hercules