Maxdata breidt zijn assortiment van Belinea lcd-monitoren uit met een nieuwe 19-incher. De Belinea 10 19 30 en 10 19 35 hebben niet meteen de meest welluidende naam, maar blinken wel uit in veelzijdigheid.

Belinea is vooral gekend bij professionele gebruikers, maar de high-end modellen zijn ook prima geschikt voor veeleisende thuisgebruikers. De nieuwe Belinea is een 19-inch lcd-scherm dat kan terugbuigen op een hoog contrast van 600:1 voor een goede kleurweergave. De snelle responstijd van slechts 8 milliseconden maakt het scherm niet alleen geschikt voor Office en fotobewerking, maar ook voor dvd-weergave en gaming.

Het scherm kan aangesloten worden via de analoge ingang, maar er is ook een digitale DVI-ingang voorzien. Twee kleine ingebouwde luidsprekers zorgen voor het geluid. Voor optimaal comfort kan je deze monitor in de hoogte verstellen en is het scherm 90 graden roteerbaar (pivot-functie) zodat je het verticaal kan bekijken.

Maxdata levert deze Belinea 10 19 35 in een zilverzwarte behuizing voor 379 euro. Wil je een klassiekere look, dan is de grijze versie beschikbaar (Belinea 10 19 30) voor dezelfde prijs. Mooi is dat Maxdata je maar liefst drie jaar garantie geeft op deze monitor, inclusief alle onderdelen.

External links

Maxdata