De start van de herfst luidt de komst van enkele nieuwe toetsenborden in. Logitech, Microsoft en Trust brengen ieder een buitenbeentje op de markt en richten zich respectievelijk op gaming, ergonomie en slankheid.

Logitech neemt deze herfst de gamers in het vizier met het nieuwe G15 Keyboard. Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor enthousiaste gamers. Zo is het voorzien van een extern lcd-schermpje waarop extra informatie van het spel of van een e-mailaccount kan weergegeven worden. Verder kreeg de G15 ook 18 programmeerbare knoppen, twee usb-poorten, aangepaste software en de optie om de toetsen in het donker op te lichten. De G15 met hoge ‘cool’-factor wil vanaf begin oktober met je spelen voor 79,99 euro.

Wie veel tijd aan zijn pc doorbrengt, kan zeker een ergonomisch toetsenbord gebruiken. Microsoft lanceert het nieuwe Comfort Curve Keyboard 2000. De toetsen staan in een hoek van 6 graden, waardoor je in een meer natuurlijke houding kan werken en minder snel vermoeid raakt of last krijgt van RSI. Het toetsenbord kreeg ook de gebruikelijke ‘back’- en ‘forward’-knoppen en enkele mediasneltoetsen aan boord. Het Comfort Curve Keyboard 2000 is nu beschikbaar voor het zachte prijsje van 24,95 euro.

Ben je op zoek naar een slank toetsenbord zonder veel poespas, dan kan je eind oktober terecht bij Trust. Zij lanceren de Slimline Keyboard Aluminium, een ultradun toetsenbord in een strak aluminium jasje. Trust vond op het apparaat nog een plekje voor zeven internet- en multimediasneltoetsen. Het Slimline Keyboard Aluminium ligt op je bureau voor 29,95 euro.

External links

Microsoft

External links

Logitech

External links

Trust