Na het succes van hun vorige online game, brengt Nokia met 20Lives een nieuw interactief avontuur. Loop een dag lang letterlijk in de schoenen van één van de 20 fictieve personages, en dompel je onder in een wereld van games, films, mode en muziek.

Het spel trapt af op 19 september, en je kan je nu op de site inschrijven. Wie meedoet kruipt in de huid van een fictief personage: ontmoet vrienden en familie, doe de job van het karakter en neem de hele dag door beslissingen. Iedere beslissing die je neemt in het spel, is belangrijk voor het al dan niet slagen voor Nokia 20Lives.

Het spel maakt gebruik van video en animaties op het internet, geeft tips via sms, of maakt contact met je via e-mail en spraakberichten. Als je goed bent, maak je kans op een mobiele telefoon, of ding je mee naar één van de hoofdprijzen die verband houden met het leven van de 20 personages. Zo zijn er een helikoptervlucht, een verwenweekend en een Formule 1-verblijf in Monaco te winnen.

Iedereen ouder dan 16 jaar kan gratis deelnemen aan het spel. Je moet wel toegang tot het internet, een e-mailadres en een mobiele telefoon hebben om mee te spelen. Inschrijven kan tot 11 oktober, en Nokia 20Lives loopt van 19 september tot 13 oktober. Het spel strekt zich uit over 21 Europese landen en 11 talen.

External links

Nokia 20Lives