Geheugenbakker Kingston verwelkomt een nieuwe telg in haar familie van usb-geheugensticks. De boreling kreeg de welluidende naam ‘DataTraveler II Plus Migo’ opgekleefd, en geeft je de mogelijkheid om op iedere computer in een oogwenk je eigen persoonlijke werkomgeving op te roepen.

Aan de buitenkant ziet de nieuwe Kingston er uit als een doorsnee usb-geheugenstick. Maar het opschrift ‘Migo’ verraadt zijn speciale kunstje. De Migo-software laat je namelijk toe om van eender welke computer tijdelijk de jouwe te maken, handiger dan bijvoorbeeld altijd en overal je laptop mee te sjouwen.

Met Migo kan je op iedere Windows-pc even je persoonlijke ‘look & feel’ oproepen, net alsof je aan je eigen pc zit. Zo pers je op de Kingston geheugenstick je Outlook e-mailaccount inclusief e-mailberichten, je Internet Explorer favorieten, je cookies en al je persoonlijke bestanden tot en met je eigen bureaubladachtergrond toe! Je kan meerdere profielen aanmaken (werk, thuis, laptop,…) en ze allen apart met een paswoord beveiligen.

De Kingston DataTraveler II Plus Migo Edition werkt via een usb 2.0-poort. De usb-stick is verkrijgbaar in vier smaken en de prijs varieert van 32 euro tot 169 euro.

Kingston DataTraveler II Plus Migo Edition

 • 256 MB: 32 euro
 • 512 MB: 52 euro
 • 1 GB: 96 euro
 • 2 GB: 168 euro

  External links

  Kingston

  External links

  Migo