Gratis bellen met je huistelefoon wordt eenvoudig, dankzij de nieuwe Trust ST-1200 Internet Phone Station. Met een druk op de toets schakel je tussen VoIP-bellen en gewoon telefoneren.

Telecomaanbieders zijn de laatste tijd in een ware veldslag verwikkeld van goedkoop en gratis telefoneren. Wie een beetje met de pc overweg kan, kan ook opteren om te bellen via het internet.

Voice-over-IP (VoIP) is de technologie om via het internet te telefoneren. Trust geeft je met de nieuwe ST-1200 nu de keuze: bellen via de gewone telefoonlijn, of via je pc. Als diegene met wie je chat ook via VoIP bereikbaar is, dan is je telefoongesprek gratis, ongeacht waar die persoon zich op de aardbol bevindt.

De ST-1200 Internet Phone Station plaats je tussen je huistelefoon en de telefoonaansluiting. Via een usb-kabel wordt het toestel met je pc verbonden. Trust levert de populaire Skype-software om met je computer te bellen. Eénmaal op het sterretje duwen is voldoende om te schakelen tussen de normale telefoonlijn en de internetlijn. Voorwaarde is wel dat je pc met internetverbinding is aangeschakeld.

Trust mikt de ST-1200 vanaf eind augustus in de winkelrekken voor de aantrekkelijke prijs van 49,95 euro.

External links

Trust

External links

Skype