Een laserprinter is nog steeds dé oplossing om goedkoop en aan hoge kwaliteit tekstdocumenten af te drukken. Dell brengt met de Laser Printer 1100 een aantrekkelijk geprijsd instapmodel met voldoende prestaties voor thuisgebruikers.

Het futloze wit-grijze design is nu niet meteen de meest sexy eigenschap van de Laser Printer 1100, maar als printerwerkpaard kan hij zich wel uit de slag trekken. Hij beschikt over 2 MB geheugen en kan tot 14 pagina’s per minuut afdrukken aan 600 x 600 dpi. De papierlade aan de voorzijde slikt 150 vellen, de communicatie met je pc verloopt via een usb 1.1-verbinding. De usb 1.1-standaard is intussen wel al wat verouderd, maar is toch nog snel genoeg voor printtaken.

Dell verkoopt de Laser Printer 1100 vanaf nu in zijn webshop voor de scherpe prijs van 122 euro. Die prijs eist ook zijn tol, want je krijgt er slechts een ‘starttonercartridge’ bij die goed is voor zo’n 1.000 geprinte pagina’s. Een nieuwe tonercartridge voor 2.000 pagina’s maakt je zo’n 47 euro lichter. Verder moet je ook extra betalen voor een usb-kabel en de leveringskosten.

External links

Dell