Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Printerbouwer Lexmark heeft een missie: printers zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Met de introductie van de nieuwe Z735 en X2350 komt het bedrijf weer een stapje dichter bij zijn doel.

Tegenwoordig zijn printers uitgerust met meerdere inkttanks, die ieder één kleur herbergen. De praktijk leert Lexmark echter dat verschillende inktcartridges de consument frustreren omdat ze voor iedere lege cartridge naar de winkel moeten. Daarom grijpt de fabrikant terug naar een beproefd concept: één enkele inktcartridge die al het werk doet.

De nieuwe instapmodellen van Lexmark slaan deze gebruiksvriendelijke koers in. Gedaan met het installeren en kopen van meerdere inktpatronen, de Z735 inkjetkleurenprinter en de X2350 all-in-one drukken al je werk af met slechts één cartridge. Beide modellen kunnen je foto’s randloos afdrukken; na 38 seconden ligt een afdruk van 10 x 15 cm voor je klaar. De printsnelheid van de twee toestellen zit met 5 pagina’s per minuut (zowel zwart/wit als kleur) ook snor. De verbinding met je pc verloopt via een usb 2.0-aansluiting.

De X2350 is een volwaardige ‘standalone’, wat wil zeggen dat je je pc niet nodig hebt om je documenten te printen, kopïeren en scannen. Lexmark verkoopt vanaf juli deze toestellen voor alledaags gebruik aan interessante prijzen. De Z735 inkjet printer gaat de deur uit voor 59 euro; voor de X3250 all-in-one betaal je 89 euro en de Lexmark “number 1”-inktcartridge kost je 19,99 euro.

External links

Lexmark