Scarlet, de nieuwe eigenaar van Tiscali België, stopt met een eigen portaalsite op tiscali.be. In de plaats worden klanten omgeleid naar MSN. Volgens Scarlet houdt het bedrijf zich liever bezig met het aanbieden van internetdiensten, dan wel een eigen portaalsite.

De sluiting betekent ook dat de integratie van het eind 2004 overgenomen Tiscali in Scarlet vervolledigd is. Van de Tiscali-merknaam is er op de Belgische markt nog nauwelijks een spoor te vinden. In het buitenland ligt dat anders; Tiscali, een Italiaans bedrijf, blijft actief in verschillende landen, waaronder Nederland.

Vanaf nu krijgen de bezoekers van tiscali.be een bericht te lezen met uitleg over de stopzetting van de portaalsite en de samenwerking met MSN. Een duidelijke link moet je naar een nieuwe tussenpagina leiden met verdere links naar Scarlet-diensten en naar het MSN-portaal.

Voor de omleiding naar MSN ontving tiscali.be dagelijks circa 37.500 bezoekers. Daarmee was de portaalsite ongeveer 13 keer kleiner dan MSN.be, dat met zijn 483.000 dagelijkse bezoekers de grootste portaalsite van België is.

External links

Tiscali

External links

MSN