In dit artikel worden de drie beste Android mobiele telefoons uit het afgelopen jaar beschreven. Welk toestel kan de concurrentie aan met de relatief dure iPhone X?

2017 was het jaar van de iPhone X voor veel liefhebbers van Apple, die op 12 september geïntroduceerd werd. De prijs van dit toestel reikte ver boven de 1.000 euro uit, wat smartphonebezitters heeft doen laten twijfelen. Steeds meer consumenten overwegen de aanschaf van een Android telefoon, die qua kwaliteit vaak niet onderdoet voor de iPhone van Apple. In het afgelopen jaar brachten verschillende merken Android telefoons op de markt. Welke Android telefoon was de beste van het afgelopen jaar? Wij zochten het voor je uit!

#3: De Pixel 2 van Google

Het eerste toestel in de top 3 van beste Android telefoons van het afgelopen jaar is de Pixel 2 van Google. Met name de camera in dit Android toestel valt op! Zelfs wanneer er relatief weinig licht in een ruimte is, kan deze Google Pixel 2 haarscherpe beelden voor je maken. Ook de simpele interface van het toestel maakt dit model tot een absoluut topproduct. Het model werk intuïtief, wat de Google Pixel 2 voor een breed publiek geschikt maakt. De Google Pixel 2 wordt in verschillende varianten aangeboden. Hierbij zit het verschil in het interne geheugen van het toestel.

Specificaties van de Google Pixel 2

Het toestel is uitgevoerd met een prachtig Corning Gorilla Glass 5-scherm, met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Daarbij is het model voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835 processor, wat het mogelijk maakt om verschillende apps tegelijkertijd geopend te hebben.

#2: OnePlus 5T als vervanger van de 5

Slechts een paar maanden na de start van de verkoop van de OnePlus 5, werd deze uit de verkoop gehaald. Zijn vervanger maakt echter veel goed! De OnePlus 5T wordt gezien als het beste toestel wat door OnePlus geproduceerd werd tot nu toe. Het toestel heeft een buitengewoon fraaie vormgeving en beschikt over een krachtige processor. Zo kun je moeiteloos meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren! Aan de buitenzijde van het toestel valt met name het prachtige scherm op.

Specificaties van de OnePlus 5T

Net als de Google Pixel 2 is ook de OnePlus 5T voorzien van een Corning Gorilla Glass 5-scherm. De resolutie is met 1080 bij 2160 pixels echter net iets hoger. Het model wordt uitgevoerd met 64 of 128 GB aan intern geheugen.

#1: Samsung Galaxy S8 als absolute topper

De lijst met de drie beste Android toestellen uit 2017 wordt aangevoerd door de Samsung Galaxy S8. Het toestel het is vervolg op de al zeer succesvolle Galaxy S-serie van Samsung. Het toestel is duurder net iets duurder dan de Google Pixel 2, maar aanzienlijk goedkoper dan de modellen van Apple. Dit maakt dat steeds meer Apple-gebruikers de Samsung Galaxy overwegen. Het toestel heeft een krachtige processor en een zeer stijlvolle vormgeving.

Specificaties van de Samsung Galaxy S8

In het toestel zit aan de achterzijde een camera van 12 megapixels. De voorzijde van het toestel is uitgevoerd met een 8 megapixels camera. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om haarscherpe foto’s en selfies te maken met deze Android mobiele telefoon! Ook het scherm, een Super AMOLED Gorilla Glass 5, maakt dit toestel de terechte nummer één.

Conclusie: kies voor de Samsung Galaxy S8

Kortom, wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goed toestel is de Samsung Galaxy S8m eer dan het overwegen waard. Het toestel heeft een stijlvolle vormgeving en beschikt over bijzonder goede specificaties. Samsung toont aan dat het de concurrentiestrijd met de iPhone X van Apple aan kan!