Laptop, smart-tv en gameconsole worden vaak tegelijkertijd gebruikt, maar wat als je wifisignaal niet sterk genoeg is in je multimediakamer omdat je router te ver weg staat? Om dat euvel op te lossen, is er nu GigaGate van devolo. Optimaal internet, waar je maar wilt. Je installeert ‘m in een-twee-drie en al je applicaties of toestellen in je thuisnetwerk halen snelheden tot wel 2 gigabyte per seconde, wat zorgt voor een ongekende multimedia-ervaring. Beter wordt het niet voor de multimediagebruiker.

De GigaGate Satellite biedt in totaal vijf netwerkaansluitingen op één plek: één supersnelle gigabitpoort voor aansluiting van veeleisende apparaten en vier fast-ethernetpoorten voor een LAN-aansluiting van andere media-apparaten. Zo verbind je al je multimedia-apparaten met ethernetkabels, van je televisie tot en met je gameconsole. Voor smartphones, tablets of laptops verbonden met wifi biedt de GigaGate Satellite bovendien een snel wifinetwerk met snelheden tot 300 megabit per seconde. Ideaal voor een simultaan gebruik van alle devices.

In samenwerking met devolo mogen we drie Gigagate-oplossingen weggeven. Doe mee en win!

Vul je gegevens hieronder in.
E-mail*
Voornaam*
Achternaam*
Schrijf mij in op de volgende nieuwsbrieven:

 

Meedoen kan tot 18 juli 12u, daarna contacteren we de drie winnaars. Voor meer info over wedstrijden op Clickx, lees alvast ons wedstrijdreglement.