Er liggen een hele hoop cadeautjes onder onze kerstboom. Daarom spelen we samen met TechPulse voor kerstman en maken we elke dag een lezer gelukkig met een leuke technologieprijs. De winnaar van de LaCie Porsche Design USB-C Mobile Drive van gisteren vind je op onze “12 dagen kerst”-pagina. Vandaag mogen we maar liefst drie lezers gelukkig maken. We geven één Logitech K780 Multi-Device en twee Logi Base-oplaadstations cadeau.

Logitech K780 Multi-Device en Logi Base

De Logitech K780 Multi-Device is een volledig uitgerust computertoetsenbord dat ook prima werkt met smartphones en tablets. Via een usb-aansluiting of bluetooth is het compatibel met zowel Windows, macOS, Chrome OS, Android als iOS. Je kan tot drie verschillende apparaten tegelijk met het toetsenbord verbinden en ertussen wisselen via een toets op het klavier. Een rubberen houder aan de bovenzijde van het klavier biedt een plaats voor je smartphone of tablet. Twee vooraf geplaatste AAA-batterijen geven het toetsenbord een batterijlevensduur van 24 maanden.

De Logi Base is een oplaadstation voor de iPad Pro. Zowel de 9,7 inch- als 12,9 inchversie kunnen ermee worden opgeladen via de Smart Connector-technologie van Apple. Het oplaadstation bevat magneten om de iPad Pro perfect uit te lijnen met de Smart Connector en plaatst de tablet in de ideale kijkhoek om hem verder te blijven gebruiken terwijl hij op een tafel staat op te laden. Om de Base aan te sluiten op het stroomnet, dien je de usb-kabel en adapter van de iPad te gebruiken.

Dankzij Logitech mogen we één lezer gelukkig maken met de K780 Multi-Device ter waarde van 99,99 euro. Daar bovenop mogen we ook twee exemplaren van de Logi Base, eveneens met een waarde van 99,99 euro, cadeau doen. Doe snel mee en maak kans op één van deze twee handige accessoires. In het wedstrijdformulier kan je aangeven welk van de producten je voorkeur geniet.

Doe mee en win!

Deelnemen is heel eenvoudig: ontgrendel de wedstrijd hieronder door onze Facebook-pagina leuk te vinden of te tweeten, en laat je e-mailadres achter. Indien het wedstrijdformulier niet meteen verschijnt, kan het helpen om de pagina te vernieuwen.

Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 23 december om 12 uur. Na het aflopen van de wedstrijd maken we meteen de winnaar van de Honeywell Lyric T6R bekend en wordt hij zo snel mogelijk in zijn of haar richting gestuurd. De winnaar vind je vanaf morgen terug op onze kerstpagina, samen met een nieuwe prijs.

Deze wedstrijd is afgelopen.
De winnaar vind je terug op onze wedstrijdpagina, waar je nog tot kerst elke dag kans maakt op een nieuwe prijs.