Er liggen een hele hoop cadeautjes onder onze kerstboom. Daarom spelen we samen met TechPulse voor kerstman en maken we elke dag een lezer gelukkig met een leuke technologieprijs. De winnaar van de Sony h.ear go SRS-HG1 mobiele luidspreker van gisteren vind je snel op onze “12 dagen kerst”-pagina. Vandaag mogen we een lezer gelukkig maken met de Linksys WRT3200ACM wifi-router.

Linksys WRT3200ACM

De Linksys WRT3200ACM is een dual-bandrouter met de laatste wifi-technologieën aan boord. Hij ondersteunt 802.11ac Wave 2, MU-MIMO en Tri Stream 160-technologie. Dat stelt hem in staat om snelheden tot 2.600 Mbps op de 5 GHz-band en 600 Mbps op 2,4 GHz aan te bieden.

De WRT3200ACM maakt bovendien deel uit van Linksys’ gerenommeerde WRT-lijn die uitblinkt in functionaliteit en aanpasbaarheid. Achteraan zitten vier gigabit LAN-poorten, een WAN-poort, een USB 3.0-poort en een USB 2.0/eSATA-poort. De beheerconsole is beschikbaar via de webinterface of een app op je smartphone. Wie met kennis van zaken aan de slag gaat, kan in deze console heel wat zaken aanpassen om het gedrag van de router naar zijn hand te zetten. Of je kan ervoor opteren om een alternatieve firmware zoals OpenWRT te installeren.

Ook voor wie op zoek is naar een kant-en-klare oplossing om het wifi-netwerk in huis te verbeteren, is deze router een geschikte kandidaat. Dankzij Linksys mogen we één exemplaar ter waarde van 259 euro weggeven aan een gelukkige lezer. Doe snel mee en wie weet mag jij deze router binnenkort in ontvangst nemen.

Doe mee en win!

Deelnemen is heel eenvoudig: ontgrendel de wedstrijd hieronder door onze Facebook-pagina leuk te vinden of te tweeten, en laat je e-mailadres achter. Indien het wedstrijdformulier niet meteen verschijnt, kan het helpen om de pagina te vernieuwen.

Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 16 december om 12 uur. Na het aflopen van de wedstrijd maken we meteen de winnaar van de Linksys WRT3200ACM bekend en wordt hij zo snel mogelijk in zijn of haar richting gestuurd. De winnaar vind je vanaf morgen terug op onze kerstpagina, samen met een nieuwe prijs.

Deze wedstrijd is afgelopen.
De winnaar vind je terug op onze wedstrijdpagina, waar je nog tot kerst elke dag kans maakt op een nieuwe prijs.