Er liggen een hele hoop cadeautjes onder onze kerstboom. Daarom spelen we samen met TechPulse voor kerstman en maken we elke dag een lezer gelukkig met een leuke technologieprijs. De winnaar van de The North Face Access-laptoprugzak die we gisteren weggaven, vind je straks hier. Vandaag hebben we iets helemaal anders in de aanbieding: de Ricoh Theta SC 360°-camera.

Ricoh Theta SC

Ricoh heeft ondertussen al wat ervaring opgebouwd op vlak van 360°-camera’s. Na de originele Theta uit 2013 en de Theta S in 2015, bracht het recent ook de Ricoh Theta SC op de markt. Die nieuwe telg filmt 360°-video tot vijf minuten in Full HD-resolutie aan 30 frames per seconde. De bolvormige foto’s hebben een resolutie van ongeveer 14 megapixel en worden gecreëerd door de beelden de twee lenzen aan weerszijden van de camera aan elkaar te stitchen. 

Het resultaat kan je vervolgens makkelijk delen op sociale media als Facebook of YouTube via de app voor Android en iOS. Al je beelden worden naar je smartphone of tablet gesynchroniseerd, maar de camera heeft ook een intern geheugen van 8 GB voor het opslaan van zo’n 1.600 foto’s.

De Ricoh Theta SC is bijzonder handig en intuïtief. Binnen anderhalve seconde is hij al klaar voor gebruik. Bovendien is hij waterdicht en kan hij via de statiefaansluiting op allerlei camera-accessoires worden gemonteerd.

Doe mee en win!

Deelnemen is heel eenvoudig: ontgrendel de wedstrijd hieronder door onze Facebook-pagina leuk te vinden of te tweeten. Beantwoord vervolgens onderstaande wedstrijdvraag en laat je e-mailadres achter.

Wedstrijdvraag: Hoeveel weegt de Ricoh Theta SC?
Het correcte antwoord kan je terugvinden op www.ricoh-imaging.be.

Deelnemen kan tot zaterdag 10 december om 12 uur ‘s middags. Na het aflopen van de wedstrijd maken we maandag de winnaar van de Ricoh Theta SC bekend en wordt hij zo snel mogelijk in zijn of haar richting gestuurd. De volgende prijs wordt maandag 12 december om 12 uur ‘s middags bekendgemaakt.

 

Deze wedstrijd is afgelopen.
De winnaar vind je terug op onze wedstrijdpagina, waar je nog tot kerst elke dag kans maakt op een nieuwe prijs.