Clickx en TechPulse vieren Kerstmis en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar het kerstweekend op 24 en 25 december geven we iedere werkdag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur sluiten we de wedstrijd af, en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender kan je het verloop van de wedstrijd opvolgen. Vandaag trappen we de twaalf dagen af met de unieke Access-rugzak van The North Face.

Access-rugzak

The North Face ontwikkelde zijn Access-rugzak met de technologieliefhebber in het achterhoofd. De rugzak zelf heeft een volume van 22 liter en is gemaakt om eenvoudig een laptop te vervoeren, samen met eventuele andere gadgets. Zo heeft de tas een zachte met fleece afgewerkte hoes voor een tablet. De Access heeft verder twee hendelsystemen waarmee je respectievelijk je laptop en je tablet meteen uit hun veilig compartiment kan trekken.

De Access-rugzak is ideaal voor het ordenen van dure elektronica en hun bijhorende kabels, terwijl een skeletstructuur van lichtgewicht staal en zacht schuim zorgt voor een erg degelijke bescherming, zowel tegen schokken als tegen de natuurelementen.

Om je laptop en tablet te beschermen met de rugzak betaal je normaal gezien 250 euro, maar dankzij The North Face ligt er één exemplaar onder onze kerstboom voor een gelukkige lezer.

Doe mee en win!

Deelnemen is heel eenvoudig: ontgrendel de wedstrijd hieronder door onze Facebook-pagina leuk te vinden en laat je e-mailadres achter. Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 9 december om 12 uur. Na het aflopen van de wedstrijd maken we meteen de winnaar van de Access-laptoprugzak bekend en wordt hij zo snel mogelijk in zijn of haar richting gestuurd.

Deze wedstrijd is afgelopen. We maken de winnaar binnenkort bekend op onze wedstrijdpagina waar je elke dag kans maakt op een nieuwe prijs.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.