Clickx krijgt er een zustersite bij. Minoc Data Services, de grootste IT-uitgeverij van België, lanceert TechPulse. Na maanden voorbereiding zijn we zeer enthousiast om eindelijk het resultaat met je te kunnen delen.

TechPulse

TechPulse houdt de vinger aan de pols van de technologiewereld. De website kijkt voorbij het nieuws van de dag, en brengt je achtergrond en analyse bij de ontwikkelingen in IT, technologie en wetenschap. TechPulse graaft dieper en kijkt naar de impact van technologische evoluties op ons dagelijks leven en manier van werken.

Dat gebeurt met duiding, reviews en praktische tips. Zo werd de nieuwe Snapdragon 821 aan een grondige analyse onderworpen en werd langsgegaan bij een datacenter om te ontdekken waar de cloud vandaan komt. Lees zeker ook de uitgebreide review van de OnePlus 3T of de handige gids over de beperkingen van Netflix Offline Downloads.

Elke dag staat een ervaren redactieteam klaar op TechPulse om een licht te schijnen op de laatste nieuwe producten en innovaties. De website vormt de basis voor die berichtgeving, maar er wordt ook verder gekeken. Beschouw de lancering vandaag als TechPulse v1.0, het begin van een iteratief proces dat voortdurend verder zal ontwikkelen. Niet alleen met nieuwe functionaliteit op de website, maar ook daarbuiten op nieuwe platformen en met nieuwe vertelvormen.

Neem een kijkje op www.techpulse.be!