Chrome Canary bevat te allen tijde de nieuwste functies. Je kan de browser van Google voortaan eveneens op je smartphone installeren.

Chrome Canary is de browser van Google die continu de nieuwste functies bevat. Hierdoor kan je als eerste aan de slag met nieuwe features, maar zal je browser eveneens onstabieler zijn. Google rolt immers nieuwe functies uit naar de browser zonder deze eerst door mensen te laten testen.

Tot voor kort konden technologieliefhebbers Chrome Canary enkel op hun computer installeren. Dit liet hen toe om vroegtijdig nieuwe functies te testen, maar stelde hen niet in staat specifieke features voor de mobiele versie van Chrome uit te proberen. Google brengt hier gelukkig verandering in.

Op de Play Store kan je voortaan Chrome Canary terugvinden. Bij de naam van de browser staat duidelijk dat de software instabiel is. Om te voorkomen dat een slechte update ervoor zorgt dat je niet langer kan browsen, kan je Chrome Canary naast de klassieke browser van Google laten draaien.