Na maanden van debatten, testen en correcties is de grote redesign van Clickx een feit. Een frisse nieuwe look, nieuwe rubrieken en eenmalig ook extra dik. Hopelijk bevalt de nieuwe stijl jou. We leggen voortaan meer nadruk op het testen van producten, we verhogen het aantal workshops en er is voortaan ook een aparte Mac-hoek waar macOS-liefhebbers op hebben zitten wachten. Het magazine wordt voortaan ook een verlengstuk van de website, waar we dieper graven voor lange, kwaliteitsvolle stukken. En er is natuurlijk ook een grote prijzenpot om te winnen. Meer info kan je hier vinden.

Goed doel

clickx_334_coverWaarom nu een redesign? Clickx bestaat namelijk 20 jaar, en dat moet gevierd worden. We hebben samen met het Kinderkankerfonds een leuk initiatief op poten gezet om virtual reality naar kinderen te brengen. Niemand vindt het leuk om dagen of weken aan een ziekenhuisbed vastgekluisterd te zitten. Dankzij virtual reality verdwijnt het ziekenhuis en komt er een hele nieuwe wereld in beeld. In combinatie met een 360°-camera kunnen ouders en familie zelfs leuke filmpjes maken alsof je er middenin zit. Dankzij alle adverteerders hebben we in totaal 6.500 euro opgehaald voor het Kinderkankerfonds. Een uitgebreid verslag daarrond lees je binnenkort in Clickx.

Tot slot hebben we een loep boven ransomware gehouden. België is blijkbaar het meest vatbare land in Europa op vlak van virussen en emailmisleidingen. Daarom is er dringend een inhaalbeweging nodig. Speciaal voor jou hebben we een heleboel tips verzameld, zodat je in de toekomst niet kan worden gegijzeld door je computer. Het laatste wat je immers wilt, is dat je geld moet betalen om je computer opnieuw te ontgrendelen. Voorkomen is beter dan genezen.

En ook nog dit:
– Security op staatsniveau
– Cursus videobewerking
– Test camerabeveiliging
– Devolo powerline test
– ……

Bestellen

Wie niet kan wachten kan online bestellen en ontvangt direct de digitale versie gratis zodat je onmiddellijk kan lezen. De papieren versie volgt dan een tot twee dagen later in je brievenbus. Bestel hier.

Tot slot hebben we ook nog een interessante abonnee actie waarbij je van één jaar gratis G Data Internet Security kan genieten. Kijk hier voor alle details.

Hier alvast een voorsmaakje: