Minoc Data Services, de uitgeverij achter onder andere Shoot, is op zoek naar een dynamische accountmanager digital/print. Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job, waarin je je sales- en marketingtalent optimaal kan combineren? Dan hebben wij een plaats voor jou binnen ons team.

Minoc Data Services, gevestigd in Turnhout, is de marktleidende (en datadriven) Belgische uitgeverij op het gebied van ICT, e-commerce, digital lifestyle en fotografie. Zowel in print als online hebben we sterke merken zoals Business Meets IT, Clickx, PC Magazine, Shoot, Smart Business, Twinkle en ZDNet.

Functieomschrijving

Als accountmanager digital/print ga je aan tafel met onze klanten en zoek je samen met hen naar de beste oplossing voor hun communicatie via onze platformen. Dat betekent dat je naast advertentieverkoop vooral aan de slag gaat met het uitwerken van concepten en het adviseren van je klanten. Je onderhoudt bestaande contacten met marketingverantwoordelijken en doet daarnaast aan actieve prospectie. Je volgt je klantenportefeuille zelf op, wat geregelde bezoeken over heel België inhoudt.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een commercieel profiel met verkoopervaring. Je bent gebeten en gefascineerd door alles wat met (online) media of communicatie te maken heeft. Je hebt kennis van online advertentiemodellen en sociale media en beschouwt het uitbouwen van de online activiteiten en het zoeken naar nieuwe markten als een grote uitdaging. Je bent daarnaast een sterke marketeer die creatief en oplossingsgericht denkt. Bovendien heb je talent om jouw ideeën, oplossingen en concepten zelfstandig aan jouw klanten te verkopen. Je combineert marketing vlot met de nodige commerciële flair. Je bent zelfstandig en een goede teamspeler. Je neemt initiatieven en wil meebouwen aan de uitgeverij van de toekomst binnen een dynamische omgeving. Affiniteit of interesse in ICT strekt tot aanbeveling. Je bent minimaal tweetalig (NL+FR/ENG).

Aanbod

Je komt als accountmanager digital/print terecht in een dynamisch en gemotiveerd team dat advertentieruimte, concepten en oplossingen verkoopt in onze verschillende magazines en online publicaties, en klanten hierover adviseert. Het verder uitbouwen van onze activiteiten en nieuwe markten vormen grote uitdagingen. De functie is een mix van binnen- en buitendienst. Je krijgt een competitief salaris, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Stuur vandaag je motivatiebrief en cv naar jobs@minoc.com met als referentie accountmanager digital/print – T.a.v. Dhr. Leo Vogels. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.