Samen met Clickx wil Sandisk graag weten wat de lezers van hun nieuwe producten vinden. Daarom hebben ze drie verschillende producten voor ons uitgekozen waarmee lezers aan de slag kunnen.

Sandisk Ultra Dual USB Drive 3.0

Een handige USB-stick aan de éne kant, en een microUSB-aansluiting aan de andere kant. Zo kan je eenvoudig bestanden van je Android smartphone of tablet verplaatsen om opnieuw ruimte te creëren op je mobiele toestel. Via de USB-aansluiting aan de andere kant kan je handig de bestanden op je computer tonen. Meer informatie lees je hier.

Sandisk iXpand Flash Drive

Kom je opslagcapaciteit te kort op je iPad of iPhone? Deze oplossing van Sandisk kopieert automatisch foto’s en video’s van je toestel van zodra je de Lightning-stekker aansluit. Je kan ook zonder problemen muziek en filmpjes vanaf de iXpand Flash Drive afspelen op je iOS-toestel. Meer informatie lees je hier.

Sandisk Connect Wireless Stick

Een USB-stick die je eigenlijk nooit meer moet aansluiten, behalve om te laden? Sandisk heeft het voor elkaar gekregen met de Connect Wireless Stick. Je kan het gebruiken als klassieke USB-stick, maar je kan de stick ook draadloos benaderen vanaf een mobiel toestel. Tot drie toestellen kunnen tegelijk video’s streamen vanaf de USB-stick. Meer informatie lees je hier.
 

We hebben van elke oplossing de 32 GB-versie in tweevoud beschikbaar. In totaal zoeken we dus zes testers die met één van deze opslagproducten aan de slag wil gaan.

Stuur je motivatie en productvoorkeur dat je wil testen naar lezerstest@clickx.be. We sluiten de registratieperiode af op 10 november, daarna neemt de redactie contact op met de geselecteerde testers en krijgen ze het product toegestuurd. Tot slot nemen we na een testperiode van twee weken contact op met hen om hun mening te kennen over elk product. Veel succes!