Je kan nu stemmen op je favoriete hardware, software en diensten van het afgelopen jaar. Welk product verdient volgens jou een Tech Award? Stem en win!

De stemming is geopend. Je kan vanaf nu stemmen op de Tech Awards. Met deze awards gaan Clickx, PC Magazine en ZDNet.be op zoek naar de beste consumentenproducten en technologische innovaties van 2015.

Stemmen kan via de website van de Tech Awards: http://techawards.be/stemmen/. Je kan je stem uitbrengen voor je favoriete producten binnen een totaal van 20 categorieën. Heb je binnen een bepaalde categorie geen specifieke voorkeur, dan kan je die gewoon overslagen.

Stem en win

Door te stemmen kan je niet alleen mee bepalen welke producten dit jaar met een Tech Award aan de haal gaan, je kan er zelf ook mooie prijzen mee winnen. We verloten in totaal 16 geweldige prijzen onder alle stemmers. Benieuwd naar de prijzen? Neem hier vast een kijkje: http://techawards.be/de-prijzen/.

De stemming loopt af op 16 november. Na afloop van de stemming zullen in elke categorie een winnaar en een runner-up worden geselecteerd. Op 26 november worden alle winnaars officieel bekendgemaakt via onze online kanalen.

STEM EN WIN!