Met de Tech Awards slaan de vooraanstaande ICT-publicaties Clickx, PC Magazine en ZDNet de handen in elkaar, in een zoektocht naar de beste consumentenproducten en technologische innovaties van 2015.

De redacties houden dagelijks de vinger aan de pols van de technologiesector, en hebben hun expertise gebruikt om de interessantste producten en diensten van het afgelopen jaar te selecteren. Het werd een grondige oefening waarbij 20 productcategorieën zijn bepaald, verspreid over vier verschillende domeinen. Op die manier bieden de Tech Awards een zeer compleet beeld van de belangrijkste producten van 2015.

De categorieën zijn:

  1. Mobiel & Wearables: beste smartphone, smartphone met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, beste tablet, beste smartwatch, beste fitnesstracker
  2. Hardware: beste laptop/hybride, beste desktop/all-in-one, beste PC-monitor, beste SSD, beste router, beste netwerkopslag, beste printer
  3. Software, diensten en applicaties: beste software algemeen, beste beveiligingssoftware, beste Belgische app, beste Nederlandse app, beste internationale app, beste webwinkel, beste automatiseringstechnologie
  4. Beste innovatie: beste innovatie

De complete lijst met genomineerden is terug te vinden op de website van de Tech Awards: http://techawards.be/de-genomineerden/.

Vanaf 20 oktober kunnen onze lezers stemmen op hun favoriete producten in elk van de categorieën. De stemming loopt af op 16 november. Na afloop van de stemming zullen in elke categorie een winnaar en een runner-up worden geselecteerd. Op 26 november worden alle winnaars officieel bekendgemaakt via onze online kanalen.

We verloten 16 geweldige prijzen onder alle stemmers. Vergeet dus zeker niet te stemmen vanaf 20 oktober! Benieuwd naar de prijzen? Neem hier vast een kijkje: http://techawards.be/de-prijzen/.