Apple fanaten moeten al lang wachten op de Apple Watch. Maar zoals het communisme iedereen gelijkstelt, zo brengt Apple vandaag de balans in evenwicht: proletariërs krijgen nu ook in België de kans om zich te verlekkeren op het slimme horloge van Apple. Daarnaast kunnen ze in één moeite door ook de nieuwe iPhone aanschaffen via Belgische kanalen.

De Apple Watch en iPhone 6s en 6s Plus zijn beschikbaar zowel in de Belgische Apple Store, als bij de resellers, en op het web via de website van Apple. Ook Mobistar, Base en Telenet verkopen vanaf vandaag de nieuwe iPhones in selecte winkelpunten. Mobistar geeft daarbovenop tot 500 euro cashback voor oudere modellen. Let wel: die 500 euro geldt enkel voor het 128GB-model van de iPhone 6. Voor andere toestellen ligt de prijs lager, navenant.

De nieuwe iPhones zijn beschikbaar vanaf 749,99 euro voor de 6s met 16GB intern geheugen en 859,99 euro voor de 6s Plus. Zowel Mobistar als easy-m waarschuwen echter dat de voorraad momenteel nog eerder beperkt is. Wie er absoluut een wil bemachtigen, en zich een trip naar de Apple Store wil besparen, kan dus beter op veilig spelen en bestellen via de website van Apple. Al zal je dan wel enkele dagen moeten geduld oefenen.

Apple verkoopt de nieuwe iPhones onder het mom van ‘de beste iPhones ooit’. Laat je hierdoor zeker niet opjutten, het zou immers maar erg zijn, moest dat niet het geval zijn.