Het Mobile World Congress in Barcelona is de hoogmis van de mobiele industrie. Van over de hele wereld zakken bedrijven af naar deze beurs om hun nieuwe producten voor te stellen. Daar zijn ook enkele Belgische initiatieven bij, zoals Fabricovers bijvoorbeeld.

Fabricovers gewoon als ‘sticker’ afschilderen doet het product geen eer. De Belgische start-up heeft een hele lijst aan stoffen patronen die je op een iPhone, iPad of Samsung Galaxy-apparaat kan plakken. Zo is de achterkant beschermd tegen krassen.

De sticker kan je gerust meermaals plakken, handig wanneer je wel eens wil wisselen tussen verschillende patronen. Alle stickers zijn behandeld met een hydrofobe coating.

Naast verschillende patronen in stof zijn er ook verschillende ‘houten’ stickers en ook allerlei neplederen prints. Voor tablets zijn er grotere stickers beschikbaar, zowel voor de iPad als de Samsung Galaxy Tab 3.

Een klassieke stofcover kost 12,95 euro, hout of nepleder 14,95 euro en tabletstickers 24,95 euro. Voorlopig enkel rechtstreeks online verkrijgbaar bij Fabricovers, maar er wordt gesproken met diverse winkels om een plaats in de showroom af te dwingen.

External links

Fabricovers