Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Vanaf dinsdag 27 november om 12u00 's middags tot en met zondag 9 december 23u59 kan je stemmen voor je favoriete site op www.sitevanhetjaar.be.


Nieuwe categorieën voor 2012
De genomineerden zijn opgedeeld in 18 categorieën, en binnen elke categorie kunnen stemmers tot 3 sites aanduiden.Zoals elk jaar introduceren we enkele nieuwe categorieën en stoppen we er andere tijdelijk in de koelkast. Zo verwelkomen we dit jaar bijvoorbeeld de DIY-blogs en websites van goede doelen, terwijl onder andere de categorieën Geld en Educatief een jaartje rust krijgen.


Een mooie prijzenpot voor de stemmers…
Niet alleen voor de genomineerde sites valt er wat te rapen, ook voor de stemmers hebben we een mooie prijzenpot in petto. Als je na het stemmen onze prijsvraag beantwoordt, maak je kans op een van deze prijzen: 5x Sennheiser MM 450 Travel, 5x NOXON iRadioM110+, 5x Sitecom MD-271 Portable TV Media , Player, 500 GB, 5x Seagate GoFlex Satellite, 500 GB en 10x Spotify Premium account (1 jaar)

 

De vakjury 2012

Ook dit jaar worden alle genomineerde websites beoordeeld door een professionele vakjury. Hun oordeel telt mee voor 30% van het puntentotaal, de overige 70% wordt geleverd door het publiek.
De vakjury van 2012 bestaat uit: Sylvie Irzi (Managing Director, Initiative), Jan-Pieter Mateusen (Editorial Consultant, Mediamatics), Christer Trompet (Managing Partner ADvinci/FBstore), Jonas Dhaenens (Internet Entrepreneur & Investor, Combell), Nancy Verbrugghe (Internet Consultant, Social Media Trainer), Tara De Regge (Stafmedewerker FeWeB) en Michaël Van Gyseghem (Country Manager Belgium, Ogone).

Nancy Verbrugghe rolde de intersector in na een 15-jarige IT carrière bij onder meer DHL en Nike. Ze startte het online lifestyle magazine FemiStyle en werd al snel binnengehaald bij Microsoft om mee de portaalsite MSN.be te leiden. Na weer 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe wending en sedert enkele maanden is zij aan de slag bij meerdere bedrijven als internet consultant en social media trainer. En uiteraard ook terug aan het bloggen op Amable.be.


Tara De Regge (@taartjee) begon vier jaar geleden als stafmedewerker bij FeWeb, de Federatie voor Webbedrijven. Aanvankelijk werkte ze vooral achter de schermen, maar geleidelijk trad ze meer op het voorplan om het peterschapsproject FeWebPlus op te starten. Ondertussen leidt ze al de derde editie van FeWebPlus in goede banen.


Sylvie Irzi is Managing Director van Initiative (een afdeling van Mediabrands). Voordien was ze tien jaar lang het hoofd van de lokale afdeling van Microsoft Advertising en ze werkte ook ongeveer 3 jaar voor de Belgische overheid in Shanghai.


Michaël Van Gijseghem, 32 jaar en vader van 2,  heeft er reeds 12 jaar  in de «payment sector» opzitten, waarvan 6 bij Ogone. Ogone (www.ogone.com) is een leidinggevende leverancier van betaaldiensten, met meer dan 40.000 klanten in 50 landen. Als Country Manager van Ogone België is het zijn taak om samen mijn zijn team de Belgische e-commerce sector te helpen stimuleren en ontwikkelen, en er dus voor te zorgen dat Ogone als consultant van de Belgische webshops steeds de nieuwste oplossingen en trends op de markt blijft aanbieden.


Jan-Pieter Mateusen studeerde marketing maar werkte ruim 10 jaar in verschillende journalistieke functies voor Sanoma Magazines Belgium. In 2003 besloot hij de omgekeerde logica te volgen en was hij in de eerste plaats marketeer die aan het hoofd stond van de publishing-divisie bij Duval Guillaume. Hij ontwikkelde een methode om marketingobjectieven snel te vertalen naar een contentstrategie en adviseert vandaag diverse reclamebureaus, contentmarketingbedrijven en adverteerders.

 

 

De vakjury, deel twee

Jonas Dhaenens is oprichter en CEO van Combell sinds 1999.  De bedrijven binnen de hostinggroep (Combell, Easyhost, Register, E-Zone, Netbulk) bedienen meer dan 60.000 klanten in de Benelux en hosten vele van de grootste websites van België. De groep huisvest een op de vijf sites in België en het heeft zich ontpopt tot een belangrijke dienstverlener op het gebied van hostingdiensten op maat specifiek voor high-traffic websites, e-commerce omgevingen & online software toepassingen. Daarnaast is Jonas ook board member bij ISPA Belgium, lid van het strategisch comité voor .BE bij DNS.BE en co-founder & board member bij CardWise.


Jeremy Muylaert ontfermt zich al ruim een jaar over de verschillende Inspire projecten binnen IAB Belgium. Eerder droeg Jeremy, gedurende 4 jaar als marketing & communication manager bij Best Of Publishing, bij aan het succes van talrijke projecten in verschillende domeinen. Nu helpt hij de interactieve en digitale markt om te groeien door het organiseren van IAB evenementen zoals ThinkDigital, de IAB Mixx Awards, de digital Happy Hours en andere … Daarnaast beheert hij de studies die tal van marktinzichten geven.


Christer Trompet is al meer dan 8 jaar actief in de internetsector. Christer was eerder actief bij marketingbureau's als Edatis, Luon/Emailgarage, … waar hij verschillende managementsposities bekleedde en projecten beheerde voor klanten als Air France KLM, 3Suisses, Cofidis … Hij is de oprichter van ADvinci, een bedrijf die e-crm en social e-crmdiensten aanbiedt. Christer is actief binnen de IAB taskforces, gepassioneerd door nieuwe media en neemt actief deel aan studies zoals deze van fbstore.be.