De website hoehetmoet.be is een schot in de roos. Levensechte koppels tonen er hoe je het best aan seks begint en hoe je er plezier aan kunt beleven.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


De website hoehetmoet.be is een schot in de roos. Levensechte koppels tonen er hoe je het best met seks begint en hoe je er plezier aan kunt beleven.

Hoehetmoet blijft ver weg van de ranzige pornosfeer. Levensechte koppels laten er zien hoe je voor het eerst met seks begint, hoe je veilig vrijt, maar ook hoe je plezier beleeft aan zoenen, strelen, vrijen en orale seks. Per filmpje wordt één onderwerp behandeld. Zo'n filmpje duurt gemiddeld vier minuten en kost 2 euro, te betalen per gsm of met een bankkaart.

Populair bij mannen
Sinds de lancering begin deze maand bezochten al zo'n honderdduizend mensen de website. De mannen zijn daarbij in de meerderheid. Zeventig procent van de bezoekers van de website is van het mannelijke geslacht. In amper één week werden bovendien al ruim twintigduizend cursussen verkocht.

Veel mensen geven volgens de inititatiefnemers ook een cursus cadeau aan iemand anders. Toppers in de geschenkafdeling zijn 'Standjes zij boven' en 'Veilig vrijen'.

Het initiatief komt overgewaaid uit Nederland, waar al 1,5 miljoen mensen de site aanklikten. De website wordt deze week overigens ook in Engeland gelanceerd op het adres www.showmehow.co.uk.

External links

HoeHetMoet

External links

De Standaard Online